Childhome autostoel groep 1/2/3 isofix grijs antraciet

€182,00

Deze autostoel is geschikt voor kinderen in de groepen 1, 2 en 3 - tussen 9 en 36 kg - ongeveer vanaf 12 maanden tot en met 12 jaar. De autostoel heeft een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembaar verkleinkussen. De hoofdsteun is verstelbaar in de hoogte, zodat het aangepast kan worden aan dat van het kind. 

De autostoel wordt voorzien van ISOFIX. ISOFIX is een gestandaardiseerd veiligheidssysteem dat de autostoel vastmaakt aan de carrosserie van de wagen met verankeringspunten. Hierdoor is de autostoel vast te maken zonder autogordels, minimaliseert het een foutieve installatie en zorgt het voor meer stabiliteit van de autostoel in de wagen. 

Dit autostoeltje kan gebruikt worden met het harnas voor kinderen van 9 tot 18 kg (ca. 9 maanden tot 4 jaar) mits het gebruik van ISOFIX + top tether. De autostoel kan gebruikt worden zonder harnas voor kinderen van 15 tot 36 kg (ca. 3 tot 12 jaar) mits het gebruik van de autogordel. Verder mag deze autostoel alleen voorwaarts - in de rijrichting - worden gemonteerd.