Verzending & Retour

VERZENDING

Voor bestellingen van €150 of meer bieden wij gratis verzending naar adressen in België en Nederland, met uitzondering van solden.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een track&trace-nummer zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw pakket.

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket op te halen in onze winkel.

Zodra uw betaling is geregistreerd, worden de artikelen binnen 1 à 2 werkdagen verzonden. Alle bestellingen worden verstuurd via Bpost. Let op: foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen leiden tot extra kosten.

Geen enkele vertraging in levering kan leiden tot ontbinding van de koopovereenkomst of betaling van schadevergoedingen ten gunste van de koper.

De koper verbindt zich ertoe de bestelling onmiddellijk te controleren bij ontvangst. Als er schade wordt vastgesteld aan de door u bestelde artikelen, dient u ons hier onmiddellijk per e-mail van op de hoogte te stellen.

De verzendkosten zijn exclusief douanekosten die altijd voor rekening van de koper zijn.

TARIEF

België
€ 5,95 afhaalpunt & pakjesautomaat / € 6,95 levering aan huis / gratis vanaf € 150 m.u.v. soldenperiode
Nederland € 8,95 / gratis vanaf € 150 m.u.v. soldenperiode
Luxembourg, Germany € 9,95
France € 11,95
Sweden, Finland, Denmark, Italy, Spain, Portugal, Greece, Austria, Czech Republic, Poland, US € 19,95
Switzerland € 25,95

 

RETOUR

De klant heeft altijd het recht te laten weten dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen de 14 dagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering van de bestelling. In geval men de bestelling wenst terug te sturen, neemt men best even contact op per mail via [email protected]. Het retourneren van een bestelling geschiedt voor rekening van de klant.

Van zodra wij op de hoogte gesteld zijn van de herroeping, dient het artikelen binnen 14 dagen teruggestuurd te worden. De koper dient het product in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. Omwille van hygiënische redenen kunnen fopspenen niet worden teruggenomen. 

Bij het terugsturen van het product geldt de effectieve verzenddatum als controledatum.

Wanneer wij de goederen terug ontvangen hebben en deze goederen zich nog steeds in dezelfde staat bevinden als deze werden opgestuurd, wordt het aankoopbedrag binnen de 7 dagen teruggestort op de rekening van de persoon die de bestelling geplaatst en betaald heeft. Indien blijkt dat de goederen niet conform bovenstaande voorwaarden teruggestuurd werden (beschadigd, beschadigde verpakking, gebruikt,...), kan het gebeuren dat het aankoopbedrag niet of slechts gedeeltelijk terugbetaald worden.

Als na vermindering van de geretourneerde artikelen het bedrag van de bestelling minder dan 150 euro bedraagt, dan worden de verzendkosten alsnog aangerekend en worden ze verrekend met het terug te betalen bedrag.

Het spreekt voor zich dat terugsturen niet mogelijk is als bepaalde producten speciaal voor u gemaakt of gepersonaliseerd werden.

U vindt hier het herroepingsformulier.