Plan Toys Bijenkorf

€31,00

Omschrijving

Help de fijne motoriek te ontwikkelen door de bij op zijn bijenkorf te laten passen met behulp van de tanggreep of de tang. Het versterkt ook de kleurherkenning en het tellen.

  • Breng kinderen een beetje dichter bij het buitenleven met de PlanToys Bijenkorven. Zes bijen die in kleur variëren, matchen met een bijenkorf voor een realistische bijenkorfomgeving! Leer de kleintjes over bijen - hun leefomgeving, hun levenswijze, levensdoel enz.
  • Scheid elke bij van zijn bijenkorf en nodig kinderen uit om de tang te gebruiken om elke bij terug naar zijn juiste huis te brengen! De kasten kunnen ook worden gestapeld en gesorteerd voor extra educatief spel
  • Stimuleer de ontwikkeling van cognitieve en fijne motoriek door de tang te gebruiken om de bijen te grijpen en te sorteren, match elke bij met de bijbehorende bijenkorf en leer in de vrije tijd over de bijensoort. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.
  • Duurzaam gemaakt in Thailand met gebruik van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

Factoren in de ontwikkeling van je kind:

Coördinatie
wiskundig
Concentratie
Taal & Communicatie
Creatief
Fijne motor

Afmetingen verpakking (B x L x H):

7.4 in X 2.24 in X 7.4 in

18.8 cm X 5.69 cm X 18.8 cm

Afmetingen product (B x L x H):

2.24 in X 1.97 in X 1.77 in

5.7 cm X cm X 4.5 cm

Gewicht:

0.85 lb

0.39 kg

Age: 3 jaar+