Jack N' Jill Silicone Toothbrush

€6,95

Silicone Tandenborstel voor kinderen van 1 tot 3 jaar.
Fijn in gebruik bij gevoelige tanden of tandvlees 100% medisch voedingsgeschikte silicone tandenborstels. Handig om te gebruiken voor baby's wanneer de tanden doorgekomen zijn BPA & PVC vrij

LET OP! De tandenborstel is geen bijtring, dus niet op bijten.

Gebruik:
Voor gebruik het beschermkapje aan de tandenborstel vastmaken. Doe de tandenborstel door het gat van het kapje (je moet het uitrekken). Het kapje moet gelijk onder de borstel zitten. Was je handen. Spoel de tandenborstel grondig uit voor en na gebruik, vooral de borstelharen. Regelmatig steriliseren in kokend water.

Doe een klein beetje Jack N Jill tandpasta op de borstel en poets zachtjes met ronddraaiende bewegingen.

Tip:
Jack N’ Jill Tandenborstels zijn uniek omdat ze van top tot teen uit een stuk solide medische/voedingsgeschikte siliconen gemaakt zijn. De borstel is gemaakt om als tandenborstel te gebruiken en niet als een speen er erop kauwen moet vermeden worden.

Hoewel wij begrijpen dat het vaak moeilijk bij baby’s en kinderen te voorkomen is, raden we aan altijd toezicht te houden. Wanneer er op de tandenborstel gekauwd is kunnen de haren loslaten. Maar geen zorgen, Jack N’ Jill tandenborstels zijn gemaakt van medische siliconen die niet giftig zijn. Als ze doorgeslikt zijn kunnen ze het spijsverteringskanaal zonder problemen doorgaan.

Kijk de tandenborstel altijd na en verwijder elk los haartje voor gebruik. Dit kan je gemakkelijk doen wanneer je de borstel spoelt/schoonmaakt voor gebruik.

Om er zeker van te zijn dat er zo min mogelijk druk gebruikt wordt, is het beste wanneer de ouder/verzorger de tanden van het kind poetst met deze tandenborstel.