Kenkô Eau de Toilette Sol

€40,00
Stukprijs: €800,00 / Liter

Geïnspireerd door en gecreëerd in samenwerking met drie moeders, Nina Pierson, Lucy Woesthoff en Thammy Salcedo, zijn we trots om drie unieke Eau de Toilettes voor kinderen (4Y+) op de markt te brengen, geluk in de fles.

Met deze 100% natuurlijke Eau de Toilettes willen we je band met je kind eren en een kans bieden om samen een geur te kiezen die je kleintje  zal omhullen met moederliefde en staat voor jullie mooiste jeugdherinneringen.

De geur Sol, bedacht door de in Brazilië geboren moeder van Leo en Luna, Thammy Salcedo, heeft haar elegante en kleurrijke stijl en zonnige persoonlijkheid. “Ik wil een geur creëren die me doet denken aan mijn thuis en kindertijd. Zomer, zon en het strand.” – zegt Thammy. De Sol voelt warm en puur aan met de sandelhoutolie naast vanille bourbon en de toevoeging van wortelhart biedt een fruitige, fluweelachtige en kleurrijke toets.

Kleurrijk en zonnig Brazilië vertaald in een zachte mix van natuurlijke en zachte goedheid. Geniet van de warme romigheid van natuurlijk sandelhout en de comfortabele rijkdom van de beste bourbon vanille.

50 ml – 100% natuurlijk en veganistisch.

INCI: Aqua, Ethanol*, Parfum, Linalool, Citral, Eugenol, Geraniol, Limoneen (100% natuurlijk)
*Gemaakt van lokale biologische tarwe (vrij van denaturatiemiddelen) zo laag mogelijk gedoseerd.

Sol eau de toilette kids is speciaal ontwikkeld voor jongere kinderen vanaf 4 jaar. De geur en het alcoholpercentage worden zo laag mogelijk gedoseerd. De geur is 100% natuurlijk, bestaande uit hoogwaardige oliën.