Kenkô Eau de Toilette Lilja

€40,00
Stukprijs: €800,00 / Liter

Geïnspireerd door en gecreëerd in samenwerking met drie moeders, Nina Pierson, Lucy Woesthoff en Thammy Salcedo, zijn we trots om drie unieke Eau de Toilettes voor kinderen (4Y+) op de markt te brengen, geluk in de fles. Elke geur is bedoeld om vreugdevolle momenten te belichamen en onvergetelijke familieherinneringen op te slaan in een mooie glazen fles.

Met deze 100% natuurlijke Eau de Toilettes willen we je band met je soort eren en een kans bieden om samen een geur te kiezen die je dierbare zal omhullen met moederliefde en een expressie is van de mooiste jeugdherinneringen.

De geur Lilja tot leven gebracht door Nina Pierson, medeoprichter van biologische saladebarketen SLA, auteur van bestseller Mama’en en De Geboortebundel en moeder van drie. “Mijn inspiratie voor deze geur komt van de Zweedse zomers, waar het nooit donker wordt, op blote voeten naar buiten gaan, wilde frambozen plukken en natuurlijk lelietje-van-dalen.” – beschrijft Nina.

Lilja biedt een geruststellende, zoete en schone geur van lelietje-van-dalen*, frambozenblad, magnoliablad, hint van vanille, bergamot, narcis en petitgrain.
*Omdat de natuurlijke lelietje-van-dalenolie niet beschikbaar is en we alleen 100% natuurlijke geuren willen creëren, hebben we het gevoel en de geur van die zeldzame bloem nagebootst met jonquillebladeren en petitgrain.

50 ml – 100% natuurlijk en veganistisch.

INCI: Aqua, Ethanol*, Parfum, Linalool, Citral, Eugenol, Geraniol, Limoneen (100% natuurlijk)

*Gemaakt van lokale biologische tarwe (vrij van denaturatiemiddelen) zo laag mogelijk gedoseerd.

Lilja eau de toilette kids is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen vanaf 4 jaar. De geur en het alcoholpercentage worden zo laag mogelijk gedoseerd. De geur is 100% natuurlijk, bestaande uit hoogwaardige oliën.